dilluns, 16 de novembre del 2009

RONDINETA I LLEUGERA

Un any més els xiquets/es de 5 anys participen al projecte de Rondineta i Lleugera.

Durant tot el any realitzem diferents activitats que es pengen a la pàgina web del Projecte.

Si voleu visitar-la feu clic a la imatge.

Es tracta d'una xarxa social col·laborativa per a Educació infantil creat per professors del CEIP Juan Carlos I d'Almenara, amb el suport de la Fundació Càtedra Enric Soler i Godes, a partir del conte col·lectiu Rondineta i Lleugera creat per Ramon Besora a l'Escola Puig de l'Esparraguera al 1976.






Aci estem els BOMBERS i els DRACS amb la samarreta que portem tots els anys el dia de les trobades amb totes les escoles participants que es fa a final de curs (els últims dos anys a Almenara).






Aquest és el tercer any que participem.


La primera activitat que hem fet ha sigut la següent:

Primer hem vist el conte original de Rondineta i Lleugera.








Segon, hem recordat el conte que vàrem pintar quan teniem 3 anys, i els nous personatge que vàrem crear l'any passat en 4 anys.

Tercer, ens hem inventat un nou conte que és una nova aventura de
Rondineta i Lleugera.


Si voleu vore les activitats que hem fet visiteu la pàgina del Projecte. Mireu els nostres treballs i també el de les altres escoles participants. Tots són molt bonics!!!




Aquest any, com a novetat podem escriure missatges al nostres amics de les diferents escoles que participen en aquesta activitat.




Els dracs i el bombers hem escrit un missatge a la classe dels caragols d'Almenara. Així, hem aprés a enviar un e-mail i a saber escriure una carta: salutació, continugt i acomiadament.



RONDINETA I LLEUGERA, TIRORI..............

4 comentaris:

Lola ha dit...

Hola dracs i bombers, soc Lola, la sustituta de la mestra de suport de l'any passat. Estic veient que treballeu molt i que a més vos ho paseu molt bé. Jo aquest any estic en un cole de Moncada, pero vos seguiré desde el vostre blog que es molt divertit.
Un beset per a tots i totes. Adeu

VICKY GALLEGO ha dit...

Hola Lola!! Ens alegra que ens visites. Com veus continuem amb els racons; tú saps molt bé que ens agraden molt perquè vas poder compartir amb nosaltres aquesta il·lusió de treballar tots junts!!.
Esperem que tot vaja bé.
Un bes i una abraçada molt forta!!

Anònim ha dit...

VOLEM DORAR LES GRACIES ,A ELENA I A VICKY PER EL TREVALL QUE ESTAN FENT.
JUANI I JOANA

Anònim ha dit...

Hola soc Sergi de la Classe dels Bombers