dilluns, 2 de novembre del 2009

RACONS DEL 27 D'OCTUBRE AL 5 DE NOVEMBRE

Hola amics i amigues!!! Hem començat la nostra segona quinzena de racons i tallers.
Heu vist els primers racons que hem fet? segur que si!!!. i vos han agradat?. Nosaltres ho vàrem passar molt bé i vàrem aprendre moltes coses.

Hui comencem amb nous Racons i noves activitats.

TALER DEL LLENGUATGE: amb l'ajuda de la mamà de Diego, Maite, estem aprenent a jugar amb les lletres (majúscules i minúscules) i aprenem que hi han diferents formes de comunicar-se. Moltes gràcies Maite per la teua ajuda.





RACÓ DE LA CASA: aquesta setmana hem tornat a jugar al racó de la casa perqué ens agrada molt i tenim moltes coses amb les que jugar. La fitxa de treball ens ajuda a reconèixer aquells aliments que han d'estar a la nevera i quals a la despensa. Practiquem també l'escriptura.





RACÓ DELS BOUS: este racó si que ens agrada!!!. Aquesta setmana la nostra mestra Vicky ens ajuda a fer la fitxa dels bous que tracta sobre els diferents tipus de banyes del bous, i també ens ha ensenya't a fer una DIVISA.





TALLER DE MODELATGE: amb la nostra mestra Elena estem fent BOUS amb argila de colors. Hem aprés que la figura del bou ix en pintura, en escultura.......


TALLER DE CARETES: amb l'ajuda de la mamà d'Ismael Falcó estem fent-nos unes caretes de bous molt boniques. La veritat és que és molt cansat això de fer boletes de paper de seda, però el resultat ens agrada, aixi que a treballar!!!!









RACÓ DE MATEMÀTIQUES: aquesta setmana hem tingut la sort de tindre a Rocio (la nostra mestra de pràctiques de 4 anys que ara treballa al menjador escolar) per ajudar-nos amb el racó de les matemàtiques. I també ens ajuda, Reyes, la mestra de suport. Moltes gràcies a les dos!!
Hem jugat al joc de les puces del gat on treballem les sumes i les restes, i aprenem a jugar per torns.




Volem donar les gràcies a les dos mamis que han vingut a ayudar-nos a fer els racons.



MOLTES GRÀCIES!!!.



Com ho han fet molt bé les hem fet entrega d'un diploma a la millor matemàtica a Amparobell , i a la millor mestra en lletres màgiques a Maite.