divendres, 27 de novembre del 2009

FESTA DE LA TARDOR

Avui els xiquets/es d'infantil hem celebrat la festa de la Tardor.

Pel matí, hem fet un esmorzar amb fruits de la tardor. Volem donar les gràcies a totes les families per la seua col·laboració perqué han aportat receptes molt bones.

Els xiquets/es de 5 anys, com ja som majors, hem anat a per aigua i hem parat taula per deixar tot preparat per a l'esmorzar de la tardor.Primer hem parat taula entre tots, i després..... tots a esmorzar!! Bon profit!!
Mireu que bé ho hem passat tots junts!
Després d'un bon esmorzar, hem arreplegat tot per a que el pati es quedara molt net. Ho hem fet molt bé, perqué sabem moltes coses!! (i a casa també).
Per la vesprada, hem anat al gimnàs a vore el conte de la Castanyera, i després ens esperava una sorpresa. El castanyer i les castanyeres ens estaven esperant al pati torrant castanyes.

Així, tots els xiquets/es hem berenat castanyes, roses i suc de taronja. Un bon esmorzar preparat per les nostres castanyeres!!.
Des d'aci volem donar les gràcies a totes les castanyeres, i el castanyer, que han baixat de la muntanya per celebrar amb nosaltres la festa de la Tardor.
Esperem que l'any que proper torneu a baixar.