dijous, 6 de maig del 2010

Incendi a l'escola

Així conta el diari europapress.es el que ens ha passat aquesta vesprada:

Sucesos

Un incendio declarado en un colegio de Faura (Valencia) obliga a desalojar a cerca de 250 niños
VALENCIA, 6 May. (EUROPA PRESS) -

Un incendio declarado en un colegio del municipio valenciano de Faura obligó a desalojar, por precaución, a un total de 244 niños, así como a 18 profesores y a dos 'pinches' de cocina, según informó a Europa Press el Consorcio Provincial de Bomberos de Valencia, quien aseguró que el suceso no causó ningún herido.

El fuego se declaró poco antes de las 16.30 horas de hoy en el cuadro de contadores del gimnasio del Colegio San Vicente Ferrer de Faura, ubicado en el número 13 de la calle Colón del municipio, y alcanzó a un almacén anexo, donde quemó útiles de gimnasia. Por ello, un arquitecto municipal revisará las estructuras del edificio.

En las labores de extinción estuvieron trabajando, desde las 16.23 y hasta las 18.17 horas, efectivos de bomberos de los Parques de Sagunt, La Pobla y Burjassot".

Ahir els xiquets/es de 5 anys, vàrem fer una visita als bombers de Sagunt.

Hui hem pogut viure en primera persona l'evacuació del nostre centre. Molt bé a tots els xiquets/es perquè han eixit ràpid, sense agarrar res i amb tranquilitat.

Demà, es suspenen les classes. Ens veiem el dilluns. Tots estem bé.



5 comentaris:

Felipe Moreno Fernández ha dit...

Dracs i bombers!! quin susto, no? ara ja ha passat. És una situació que pot passar en qualsevol moment, així que si tot va anar bé ens alegrem.

Una abraçada ben forta a tots i totes!!

MAMI NEREA ha dit...

Hola viki!aixo si que es conçidencia...!!els xiquets apart d'asustats tambe estarien abobats per vore als bombers en acccio.Viki volia saber si l'ampa o l'escola tenia alguna direccio o blog per opinar??.I les proximes reunions de classe(conjunta e individual)seria de mati o vespra per tema de treball.GRACIES

VICKY GALLEGO ha dit...

Hola Angela!!.
El cole té una pàgina web: http://intercentres.cult.gva.es/intercentres/46003949/. Però no està en actiu, només tens l'enllaç per visitar els blogs de cada cicle.
Si vols deixar la teua opinió pots fer-ho al nostre blog i jo la faig arribar a direcció i a l'AMPA.
Pel tema de les reunions, tindrem una reunió general a final de curs que serà pel matí, us avisarem amb tepms pel tema del treball, i també una individual de final de cicle també pel matí.
Gràcies

MAMI NEREA ha dit...

Hola viki;es un poquet complicat les propostes que voldria fer arribar al centre i l'ampa, per si de alguna manera haguera possibilitat d'iniciar alguna de les indicades.
- La posibilitat de posar uniforme ja que es mes comodo per a pares e alumnes.
-Camviar el model de xandall ja que no a eixit molt bo i per eixos motiu la gent no ho compra.
-Un berenador per l'alumnes ja que el poc treball que tenim els pares s'han d'encarregar els iaios i alguns tampoc poden o acctivitat mes programades e educatives en persones qualificades e responsables.Gracies viki.

VICKY GALLEGO ha dit...

Hola Angela!!. Com jo sóc membre del Consell Escolar, quan tingam la pròxima reunió faré arribar les teues propostes al consell.
Està molt bé que els pares doneu la vostra opinió i noves idees al centre.
Gràcies.