dimecres, 19 de maig del 2010

2a setmana Racons i Tallers d'exploradors

Una setmana més continuem amb els nostres racons i tallers d'exploradors de primavera.

Taller d'APICULTORS: amb l'ajuda de Vicky ens hem fet una màscara d'apicultors, i hem aprés moltes coses d'aques ofici.

Racó d'EXPLORADORS: amb l'ajuda de Rocio ens hem fet els nostres carnets d'exploradors per a poder anar per la muntanya. També hem jugat a ser exploradors.

Racó de les ABELLES: amb l'ajuda d'Elena hem aprés moltes coses de les abelles. El més interesant ha sigut vore una abella amb el microscopi. Es veu molt gran!!!!.

Taller de CUCS DE SEDA: amb l'ajuda de la mamà de Ariadna hem fet els nostres cucs de seda amb fang de colors.

Taller de MATEMÀTIQUES: amb l'ajuda de la mamà de Mara, hem aprés a identificar als insectes per les seues característiques, i hem practicat les sumes i les restes.

Volem donar les gràcies a les mamàs, papàs i mestres que ens han ajudat a fer els nostres racons i tallers d'exploradors: Rocio, Rosa Mari, Pili, Miguel Angel, la mamà de Ariadna i de Leyre; i a Eva i Pablo, els papàs de Mara.
I en especial a les nostres tutores: Elena i Vicky!!.

1 comentari:

Inma ha dit...

Hola! Sóc Inma, la tutora de la classe de les formigues http://www.classedelesformigues.blogspot.com. M´encanta el vostre blog, sou super treballadors/es! i feu coses molt interessants. M´he fet seguidora vostra perquè sou genials. Us he deixat un regalet al meu blog, espere que us agrade. B7s.