dilluns, 26 d’abril del 2010

RACONS I TALLERS D'EXPLORADORS

Hola amics!!!.

Ja hem començat amb els nostres racons i tallers.

Aquesta vegada volem donar les gràcies a la mamà d'Iris, Araceli, a la mamà de Diego i Hugo, Elena; i a la mamà de Joana, perquè ens estàn ajudant molt en els racons d'exploradors.

Aquest nou projecte ens està agradant molt i teniem moltes ganes de tornar a començar a fer tallers.

Aci teniu tots els racons i tallers que estem fent:

Racó de construccions: quina sort!! tenim jocs nous!!. En aquest racó aprenem a observar, a manipular, a construir.......

Taller d'experiments: amb l'ajuda d'Elena ens hem convertit en uns autèntics exploradors d'insectes. Ens posem els guants i la mascarilla.............. i a observar insectes amb el microscopi. Que grans es veuen els insectes!!!!!.





Taller de cucs de seda: la mamà d'Iris ens està ensenyat com són els cucs de sda, que mengen, com viuen........... Els hem pogut tocar i fan moltes cosquerelles.






Taller d'abelles: amb l'ajuda de la mamà de Diego i Hugo estem fent unes abelles molt boniques amb coses de reciclatge; amb una safata de suro, separadors transpartens, llana i antenes.......... ta chan!! ja tenim feta la nostra abella.




Racó de matemàtiques
: en aquest racó treballem a soles. Hem aprofitat el mapa que va portar Ainoa per conèixer un poc més el nostre poble. Hem de trobar quantes escoles hi ha, quantes farmàcies, esglèsies....... i després un poquet de sumes per practicar.

Taller d'allargavistes: amb l'ajuda de Vicky, ens estem fent uns allargavistes molt especials; sabeu per què?. Perque podem veure del color que nosaltres vulgam. Prime un poc de treball per escriure què porten els exploradors i després amb 2 botelles d'aigua i paper de colors ens fem el allargavistes màgics.






Racó de primavera: en aquest racó aprenem a jugar amb les lletres. En un full tenim dibuixos d'exploradors coneguts i d'insectes, i hem de construir el seu nom en minúscules amb lletres troquelades. Hem de ser molt observadors per no menjar-nos cap lletra.