diumenge, 11 d’abril de 2010

PREMIS EDUBLOGS

Hola amics i amigues!!!. En pocs dies es farà publica la llista dels blogs finalistes del IV Premi Edublogs.

Els dracs i els bombers hem presentat, igual que l'any passat, el nostre blog.

El més important per a nosaltres és poder mostrar a tots els que ens visiteu una xicoteta part del que fem a l'escola, compartir amb tot el món les nostres experiències dins de l'aula.

Podeu entrar a la pàgina del concurs i deixar el vostre comentari de suport a la nostra candidatura, i també podeu visitar els demés blogs presentats perquè TOTS són molt interessants (feu clic damunt la imatge i anireu a la pàgina del IV Premi Espiral).Des d'aci volem donar les gràcies a tots els que ens han deixat algun comentari, i també a tots els que ens visiteu cada setmana perquè eixe és el millor premi que podem rebre.

Gràcies!!!!.

3 comentaris:

VICKY GALLEGO ha dit...

Copia del missatge que ha deixat la iaia de Guillermo en la pàgina del concurs de Premi Espiral:


Adelvi
Abril 2nd, 2010 at 10:32 am · Reply
Hola, despues de visitar la página del colegio quiero felicitaros por el gran trabajo que estais haciendo, pues detrás de
todas estas páginas hay muchas horas de trabajo fuera del horario escolar y esto se hace cuando uno está disfrutando con su profesión y los niños lo notan
Enhorabuena.
P.D Soy la yaya de Guillermo

VICKY GALLEGO ha dit...

Comentari escrit per Jose a la pàgina del concurs Edublogs:

" Jose
Abril 13th, 2010 at 20:39 pm · Reply
Ànim i sort a la millor blogera de la Vall de Segó".

moltes gràcies Jose. Ànim amb el teu blog.

VICKY GALLEGO ha dit...

Copia del missatge que ha escrit la tia d'Ismael Carrascosa a la pàgina del premis edublogs:


Anna Cuenca
Abril 15th, 2010 at 11:08 am · Reply
Hola Dracs i Bombers!!

"He de felicitar-vos per tota la feinada que feu dia a dia i, també he de donar-vos les gràcies perquè em doneu una alegria cada vegada que entre al vostre raconet i veig alguna nova entrada.És xulíssim!

Enhorabona a les mestres i a les famílies per la tasca feta, sou un exemple al món de l’educació. Ànim i continueu així.

Salutacions des de Formentera!"


Moltes gràcies a tu Anna per seguir-nos. Ho fem perquè ens agrada molt el nostre treball. La recompensa més gran es vore crèixer als dracs i els bombers i gaudir amb ell de totes aquestes experiències.