diumenge, 29 de novembre del 2009

RACONS DEL 17 AL 26 DE NOVEMBRE

Comencem un altra setmana de racons i tallers. Aquesta quinzena anem a treballar racons relacionats amb la tardor.


Racó de MUSSOLS: amb l'ajuda de la mare d'Ismael Carrascosa, Mariví, i de la mamà de Sara, Sonia, hem creat els nostres mussols amb colors de la tardor. Hem treballat diferents tècniques plàstiques: plastilina, paper xarol, pintura....







Racó del LLENGUATGE: amb l'ajuda d'Elena, hem vist a l'ordinador de la castanyera i després hem creat el nostre propi llibre de la tardor. Hem llegit i hem escrit les paraules que faltaven en el nostre conte.






Racó de la CUINA: amb l'ajuda de la mamà de Oriol, Maite, hem fet una recepta de la tardor amb galetes i xocolate. Estaven bonísimes!!.






Racó de MATEMÀTIQUES
: hem aprés a jugar amb les regletas cuissinare amb l'ajuda de Vicky. Ha sigut divertit fer construccions, buscar els números, sumar.......







Racó de l'ORDINADOR: aprofitant que tenim internet a classe aquesta setmana hem creat un racó de l'ordinador. Hem jugat a jocs de la casntanyera i de la tardor amb ajuda de Miguel Angel i de Pili que esn ajuda els dimecres.







Racó de TITELLES: en aquest racó hem jugat a soles. Hem creat els nostres personatges del conte de la castanyera (marrameu, gegant i castanyera), li hem posat un pal de gelat- Hem fet titelles per jugar amb el nostre teatret.