dimarts, 3 de febrer del 2009

RACONS MEDIEVALS

Qué be, tornem a fer RACONS!!!!!

Aquesta setmana hem repetit el següents RACONS: metge, supermercat i disfresses.

I a mes a més hem tingut racons medievals.

Passeu cavallers i donzelles i voreu els nostres treballs.


RACÓ DE CARIOQUES

Ja sabem que en la edat medieval hi havien BUFONS que feien riure a la gent. Per aixó, al racó d'experiments estem fent carioques per a divertir als cavallers i donzelles de l'escola. Ens ajuden Rocio i José AlberTo, que a més de ser el nostre mestre d'educació física ens ajuda dos dies a la setmana amb els racons. Moltes gràcies.



RACÓ BIBLIOTECA MEDIEVAL



Tenien llibres al món medieval? Quines històries contaven? com escrivien?. Tot això anem descobrint a la nostra biblioteca medieval.






RACÓ DE CONSTRUCCIONS

On vivien en la època medieval? Ja sabem que havien molts castells on vivien els reis, els senyors i que estaven defensats pels soldats. Quina millor manera de conèixer com eren els castells que fent entre tots el nostre propi castell. Endavant cavallers i donzelles!!!!


RACÓ ESCUT I ESPASA

Atenció cavallers, un escut i una espasa anem a fer!!!!!. En la època medieval els cavallers duien un escut amb 2 colors i una espasa per a defensar-se.

3 comentaris:

Felipe Moreno ha dit...

HOla! Sóc Felipe, el mestre dels elefants!!Quina enveja ens doneu!!! Nosaltres també volem anar a fer racons medievals!! De segur que disfruteu un munt! Encara que nosaltres hem obert ara el de disfresses i estem molt contents! Ens agrada moltíssim disfressar-nos!!

Una abraçada a les granotes i als peixos i també a Vicky i Elena!

AMPARO ha dit...

HOLA GRANOTES I PEIXOS
¿SABEU QUI SÓC?
SÓC AMPARO,LA VOSTRA SENYO DE L'ANY PASSAT, I ESTIC MOLT CONTENTA DE PODER VEURE TOT EL QUE FEU AMB LES VOSTRES MESTRES VICKY I ELENA. JA ESTEU MOLT FADRINS I FADRINES I SEGUR QUE HEU APRÉS MOLTES COSES EN EL COLE, ESPERE PODER ANAR PRONTE A FER-VOS UNA VISITA.

UN BES MOLT FORT (MUAAAAAAA)

5 anys FAURA ha dit...

Hola Amparo!!!. Ens alegra molt que visites el nostre blog. Las peixos i les granotes les ha agradat molt la teua visita. Te tornem a faltar!!!. Esperem que prompte et passes per l'escola a visitar-nos.
Molts besets.