dissabte, 28 de febrer del 2009

EXCURSIÓ PARC ADAI

El passat divendres tots els xiquets/es d'Infantil vàrem anar d'excursió al Parc Adai en Náquera.

A les 9 en punt ja estaven tots preparats per pujar a l'autobus.




Només arribar ens hem quedat bocabadats amb el castell medieval. A la porta ens estaven esperant princeses i cavallers per acompanyar-nos dins del castell. El primer de tot esmorzar i anar a l'aseo.



Aprofitant el nostre projecte hem fet el programa de valors medievals que consistia en realitzar un recorregut per diferents activitats: tir amb arc, creuar la fosa d'aigua, muntar a cavall, fer escuts amb argila, escalar la torre del castell i contacontes.




Després de tantes activitats era hora de dinar i agafar forces. Menú medieval: paella, pernill dolç amb formatge i danone.

2 comentaris:

Felipe Moreno Fernández ha dit...

Holaaa granotes!!Espere que estigueu bé!En un no res, esteu en falles eh!! Els elefants volen veure la vostra falla acabada!!


Després volem dir que pel que es veu a l'excursió ho vau passar genial!! Quina enveja ens doneu!! Nosaltres dins de poc també en tenim una, esperem passar-ho igual de bé que vosaltres.

Fins prompte granotes. Besets a les mestres!!

5 anys FAURA ha dit...

hola elefants!!. Ja podeu vore un poquet de la nostra falla. les granotes i els peixos estem fent un super drac. Ens dona llàstima cremar-ho i tot però mana la tradició.
Ja posarem fotos de tota la falla.
Besets a tots els elefants i al mestre