dimecres, 7 de gener del 2009

QUI SOM LES GRANOTES I ELS PEIXOS

Hola amics i amigues!!!. Benvinguts al nostre blog.

Les granotes i els peixos som els xiquets i xiquetes de 4 anys i les mestres del CEIP Sant Vicent Ferrer de Faura.

Esperem que aquest blog siga un mitjà de comunicació amb les nostres families, amics i visitants per poder mostrar-vos com és el dia a dia a un aula d'infantil.


Si voleu veure entrades antigues visiteu el blog del cicle d'INFANTIL

http://svffaura.blogspot.com

5 comentaris:

Anonymous ha dit...

hola maestras, sois supertrabajadoras, me encantaria ser una de las niñas de vuestras clases, estaria encantanda puesto que la cara de felicidad de vuestros alumnos es algo ilustrador de lo a gusto que se encuentran con vuestra manera de trabajar y lo mucho que disfrutan con la faena que les proponeis. FELICIDADES.

5 anys FAURA ha dit...

hola!!! Moltes gràcies!!!. Cada dia a l'aula és una nova aventura gràcies a les seues ganes d'aprendre (i també d'ensenyar-nos), de la seu il·lusió per descobrir coses noves.
Esperem que continues visitant el nostre blog.

Anonymous ha dit...

Hola!!la mejor etapa de los niños es la infancia;lo principal para un niño es estar feliz,alegre,activo,motivado,etc,y por vuestra parte la verdad es que sois un encanto de maestras,todo un cuento de hadas para los peques.Viki que es la maestra de mi niña,si te digo que nunca olvidaremos la estapa de infantil y gracias a ti. TEQUEREMOS. -propongo tambien hacer algun dia "DIA DE LA VERDURA" ya que a los peques poco les gusta y casi no conocen.gracias.

NEREA Y MAMI ha dit...

**Hola soy nerea**Ayer seme olvido poner el nombre en el comentario que hicimos mi mami y yo,ya que me encanta el ordenador pero como soy una princesita pero pequeñita aun me falta practica.Lo de las verduras..ufff!no me gusta nada,pero...!fresi fresi fresibesito!

5 anys FAURA ha dit...

Hola Nerea i Angela!!! M'alegre molt que t'agrade el nostre blog i que entreu a visitar-ho. Gràcies a vosaltres per compartir amb nosaltres el nostre treball i per ajudar-nos en totes les activitats que proposem.
El dia de les verdures va a ser un poquet dificil. Al menjador, les cuidadores, intenten que tots el xiquets mengen de tot, encara que ja sabem que el verd i els xiquets no es porten molt bé.
Un beset molt fort a la granota Nerea.
VICKY