dissabte, 6 de març del 2010

RACONS I TALLERS D'INDIS I VAQUERS

Que be ho passem als racons i tallers d'indis i vaquers!!!.
Aquesta segona tanda de racons ha sigut molt, molt divertida, i hem aprés més coses dels indis i els vaquers.

Aquesta vegada volem donar les gràcies a Mª José, la mamà de Eva; a Pedro, el papà de Nuria; a León, el papà de Marc i a Amparobel, la mamà de Ismael Falcó.


Racó de disfresses: amb l'ajuda de Ana, la mestra de pràtiques, hem aprés a pintar-se com els indis i a disfresar-nos de vaquers.




Racó de llenguatge: amb l'ajuda de Vicky hem aprés com viuen els indis. Per a desplaçarse utilitzen la canoa i el cavall; i per a caçar el arc amb la flexta i destrals. Cada xiquet/a ens hem fet una llança india molt bonica, gràcies a la idea que ens va donar Alex.





Racó de modelatge:

amb l'ajuda d'Elena ens hem fet el medalló indi de la nostra tribu.





Racó de vaquers: amb l'ajuda del papà de Nuria, i també de León i Amparobel, hem aprés com vestien els vaquers. Ens hem fet el nostre xaleco de vaquer.






Racó de Tipis: amb l'ajuda de Mª José, la mamà de Eva, hem construit les nostres pròpies tipis, que es la casa on viuen els indis.




Racó de construccions: hem aprés qué es un totem, hem fet un amb plastilina i hem jugat als indis i vaquers amb tot els joguets que hem portat de casa.




Racó de matemàtiques: hem practicat les sumes i les restes amb els indis i els vaquers. Després hem jugat a l'ordinador.