dissabte, 6 de febrer del 2010

RACONS I TALLERS D'INDIS I VAQUERS

Hem començat molt treballadors el projecte d'indis i vaquers, aprenent coses jugant a racons.
Una vegada més volem donar les gràcies a les families per ajudar-nos. Aquesta vegada han vingut Elena, la mamà de Hugo i Diego, i el primer papà, Miguel Angel (el pare d'Ainoa).
Moltes gràcies!!!
També hem tingut la sort de tindre dos mestres de pràctiques: MªJose a la classe dels bombers, i Ana a la classe dels dracs. Amb elles també aprenem coses al racons. Gràcies!!

Racó de VAQUERS: amb l'ajuda del papà d'Ainoa estem aprenent coses del vaquers. Sabem que porten un barret al cap, i que el cherrif du una estrela. Per això, ens estem fent el nostre kit de vaquers.




Racó d'instrument MUSICAL: amb l'ajuda de la mamà de Diego i Hugo, Elena, estem fent un pal de pluja. Ens ha explicat que els indis ho utilitzaben per demanar als núvols que ploguera per tal de poder collir aliments.




Racó la PIPA DE LA PAU: amb l'ajuda de la nostra mestra Elena estem fent una pipa de la pau molt original. Hem aprés com els indis solucionen els seus problemes: dialogant i fumant la pipa de la pau.




Racó de les DISFRESSES: amb l'ajuda de la nostra mestra de pràctiques MªJosé ens estem fent la diadema d'indis que portarem el dia de carnestoltes.




Racó de l'OEST: amb l'ajuda de la nostra mestra de práctiques Ana viatgem al món de l'oest. Estem fent un desert amb cactus i vaquers amb les nostres fotos.




Racó dels CAÇASOMNIS: amb l'ajuda de Vicky estem fent caçasomnis. Hem aprés que estàn fets amb un aro i corda, que tenen plomes i que serveixen per espantar els malsons dels xiquets/es.






Racó de MATEMÀTIQUES: treballem fitxes de numeració, i després jocs a l'ordinador.

2 comentaris:

lucia i belen ha dit...

son lucia i belen i mirem el bloc en el papa i la mama mos agrada molt sobre tot als papas ya que no poden anar als racons. i diuen que els agrada mirar lo que aprenem i lo be que eu pasem un besset.

VICKY GALLEGO ha dit...

Hola familia!!! M'alegre molt que entreu a visitar el nostre blog, perqué es la millor manera de saber el que fem a l'escola.
Un beset a les besones, i també a Neus ;).
Amunt valència!!! això, per al papà Salva.