dimecres, 9 de desembre del 2009

RACONS DEL 1 AL 11 DE DESEMBRE

Hola amics i amigues!!!. Aprofitant que estem estudian el projecte del CIRC aquestes dos setmanes anem a fer racons del circ.



Racó de DISFRESSES: amb l'ajuda de la mamà de Vicent i de la mamà d'Iris, estem aprenent a fer-nos un autoretrat mirant-nos a l'espill. Després, ens pintem la cara de pallassos i juguem amb les disfresses que hem portat del circ.




Racó de MAGIA: am l'ajuda de la nostra maga particular estem aprenent a fer trucs de magia. I ,a més a més, estem fent la nostra vareta màgica.






Racó de LLENGUATGE: amb l'ajuda de Vicky, estem creant els nostres propis contes del circ. Cada xiquet/a pensa el personatge que vol ser i entre tots creem una portada amb títol i una història sobre el circ.



Racó de MODELATGE: amb ajuda d'Elena, estem creant els nostres personatges de circ amb plastilina. Al principi, apreixia que anava a ser fàcil però això de donar volum als ninots del circ és prou complicat.









Racó dels PALLASSOS: amb l'ajuda de Belén (mamà de Rebeca), Mari (mamà de David) i Isa (mamà de Angel), estem fent-nos el nostre nas de pallasso, una corbata i unes maraques per a la nadalenca del circ que cantarem al festival de Nadal.






Racó de PINTURA:
amb l'ajuda d'Elena estem creant els nostres quadres del circ. Treballem dos tècniques diferents: dibuixem amb retoladors i pintem amb aquarel·les.





1 comentari:

Chus ha dit...

Bo Nadal e Feliz Aninovo 2010 os desean las "Formigas" desde Cangas de Morrazo.


En este enlace podeis ver la felicitación del Cole
http://ceiparua.blogspot.com/2009/12/bo-nadal-2009.html