dimarts, 13 d’octubre del 2009

TORNEN ELS RACONS I ELS TALLERS




Ja hem començat amb els nostres Racons i Tallers de 5 anys!!!!.

Aquest any fem racons per la vesprada de dimarts a dijous, per tant, durant dos setmanes tots els xiquet/es pasem pel 6 racons i tallers organitzats per a aquesta quinzena.


Cada classe está dividida ens grups de 3 o 4 persones, per tant quan es juntem bombers i dracs, formen grups de 6-8 xiquet/es en cada racó.
Per la vesprada eixim tots al corredor per observar els nostres panels de control i aixi saber el racó que ens toca.




Aquesta setmana els Racons i Tallers proposats són el següents:

RACÓ DELS BOUS: hem aprofitat que estem estudiant els BOUS per tindre un racó on jugar amb totes les coses que hem porat a l'escola. Primer, fem el treball de la fitxa del racó que en aquest cas és aprendre de "Quin color poden ser els bous?", escriure-lo i pintar-los. I després tenim temps lliure per jugar amb la ramaderia, els caixons, les revistes.......







TALLER DE LLETRES MÀGIQUES: pufff!!! quant de treball en aquest taller!!! Per sort, ens acompanya Vicky per enseyar-nos moltes coses. Hem tingut el nostre primer contacte amb les vocals en minúscula, i es que ja anem a les classes de 5 anys i som els majors d'infantil!!.
Hi han algunes vocals com la "i", la "e" i la "u" que són molts fàcils de fer, però la "o" i, sobretot, la "a" ens han costat un poquet.
I com som bon treballadors ens hem fet una corona de les vocals per a casa.

Aci teniu una cançó de les vocals (en castellà):














RACÓ DE LES CONSTRUCCIONS: és un racó de joc més lliure. També tenim la nostra fitxa de treball en la que hem de practicar la grafomotricitat repasant diferents formes de construccions per tal de preparar les nostres mans per a aprendre a escriure en minúscules. Al acabar el treball tenim temps de jugar. El més divertit d'aquest any al racó de les construccions són els play-mobils.









TALLER DE PLÀSTICA: amb Elena hem treballat el GUERNICA de Picasso. Com el quadre del pintor és molt dificil i complet hem prestat major atenció al bou. Mireu que bonics els hem fet!!!!













RACÓ DE LA CASA: en aquest racó juguem a tot el relacionat amb totes les tasques de la casa com són cuinar, para taula, planxar, llevar la pols.....










TALLER DE MATEMÀTIQUES: Aquest taller ha tingut molts de mestres per qüestions d'horaris. Uns dies amb Miguel Angel, altres amb Pili i altres amb la mamà d'Ismael Carrascosa, Mariví, hem aprés a sumar i hem jugat al memori.