dimarts, 31 de març de 2009

ENDEVINA, ENDEVINALLA, SI LA SAPS CALLA!!

A classe seguim treballant les endevinalles. Tots els dimarts fem el dia de les endevinalles a l'assemblea. Aci teniu les converses de les últimes endevinalles que hem pensat cada xiquet/a.
Esperem que les endevineu totes!!

3 comentaris:

Anonymous ha dit...

hola!! m'han agradat molt les endevinalles.

Anonymous ha dit...

Hola Granotes; Hola Peixos! Soc Rocio. Ús escric desde la meua escola. Aquesta és molt aborrida; sempre estem fent deures i no ens deixen jugar. M'agradava molt, pero que molt més estar en vosaltres. Desitje poder anar a visitar-vos el més aviat possible. No deixeu de treballar que ja teniu o aneu a fer 5 anys i sou uns campions. Espere que puguem veuren's prompte. Us mane un bes molt gran, tan gran com les meravelloses mestres que teniu.
Que tingue un bon "sprint" final. ah!!! Si l'any que bé hi ha molts alumnes, potser siga per que no me he cansat de presumir del gran treball que feu No pasa res, si necesiteu ajuda jo aniré encantada. Espere visitar-vos prompte. Un beset.

5 anys FAURA ha dit...

Hola ROcio!!! que alegria que entres al nostre blog!!. Tenim ganes de voret; a vore si fas una escapaesta i vens a l'escola, encara que segur que estaràs estudiant molt per a que et donen el titol de mestre que a la nostra classe ja et vares guanyar. Segur que et posarien un 10 en les pràctiques.
Gràcies pel teu suport. Ens veiem prompte.
Nosaltres estem molt grans. besets