diumenge, 25 de gener del 2009

RATETA LLIUREX


Arriba la rateta lliurex a infantil!!! Els xiquets i xiquetes de 4 anys hem començat a anar un dia a la setmana a l'aula d'informàtica.



A classe tenim el nostre raco de l'ordinador però sempre està molt solicitat; aixi que les nostres mestres ens han presentat a "La rateta lliurex" que és l'encarregada de enseyar-nos a utilitzar l'ordinador a l'aula d'informàtica.




Ahir vaig anar al Mercat Medieval de Canet i vaig vore moltes cosetes de Medievals. Per a que pugau gaudir amb el Món Medieval vos deixe el següent enllaç on podeu trobar informació sobre castells, cavallers, donzelles........ Està editat per una escola d'Avilés.


3 comentaris:

Anonymous ha dit...

hola!!! m'agradat molt el vostre teball.

NEREA Y MAMI ha dit...

Hola amiguitos y viki!!hoy e estado malita sin poder ir a clase,todo el dia en casita mirando dibujos, pintando y en el ordenador,alfinal terminaba aburriendome aunque el ordenador me gusta mucho pero queria ir al cole ya que me distraigo y me lo paso mejor.Mi mami no sabia que ya teniamos un huequito para nosotros y el ordenador ya que mirando el blogs y las fotos se a enterado.Dice que e mejorado mucho ya que yo solita voy navegando sin ayuda de mis papis.Estoy muy contenta por tener ya clase de informatica.Besitoss

vicky ha dit...

hola Nerea!!!. ens alegrem de que ja estigues bona i hages tornat a escola. Avui has treballat molt bé i el barret de bufó a quedat molt bonic. Voràs que bé ho passem a la festa medieval.
Ja posarem enllaços de pàgines amb jocs educatius per a que pugues jugar a casa.
bss