divendres, 30 d’abril del 2010

Granja Escola Llometa de Llavata

Hui hem anat a la granja escola Llometa de Llavata en Lliría. Ha sigut la primera vegada que hem visitat aquesta granja, i la veritat és que ho hem passat genial.

Quan hem arribat els monitors ens estaven esperant. Hem baixat del autobús i ens han acompanyat a esmorzar. Després d'agafar forces ja estem preparats per començar les activitats!!




Hem aprés a fer rosquilletes. Ho hem fet molt bé perquè l'any passat quan estudiarem el Projecte Medieval els papà de Zoe ja ens ensenyaren a fer rosquilletes.
Mireu que forners estem fets!!. Les rosquilletes són per a la vaca Margarita.



A l'hort hem aprés a plantar llentines. Entre tots en fem un caminet amb una muntanyeta, i dalt hem plantat les llentilles.





També hem aprés ha cultivar cols. Primer hem agafat un poc de terra i l'hem posat dins d'un got. Després, del semillero hem agarrat una col xicoteta i l'hem posat dins del got. Quan arribem a casa hem de transplantar la col i regar-la.





Com a última activitat del matí, hem pujat en carro tirat per una mula. Això si que ha sigut molt divertit!!.





És hora de dinar!!!. Portem un matí de moltes activitats i és hora de descansar un poc i recuperar forces per a les activitats de la vesprada.
Ens hem rentat les mans, hem fet pipi....................... i tots a dinar!!!.
El menú ha sigut: paella, formatge i papes i iogurt.





Per la vesprada, hem anat a visitar la granja. En Llometa de Llavata hi han molts animals: una vaca, ponis, cavalls enanos, gallines, gall, cabres, un cangur, ànecs, un ruc, un mapatxe, rabosses...........





Després de visitar-los a tots, això si, sense cridar molt perquè si no s'asusten, hem pogut pujar en poni i pegar una volteta.




És hora de despedir-se dels monitors. Com ens hem portat molt bé ens han fet un regalet: una papallona per colocar-la al costat de la col. Moltes gràcies!!!.


Molt cansats hem arreplegat tot i hem pujat a l'autobús per tornar a Faura.

Alguns xiquets ens hem dormit al autobús, altres encara estaven nerviosos pel dia que hem passat.




Al arribar al cole les nostres families ens estaven esperant. És hora d'anar a casa i contar tot el que hem fet a la granja escola Llometa de Llavata de Lliria.