dimecres, 27 de gener del 2010

RACONS I TALLERS

Any nou, racons i tallers nous!!!.
Aquesta setmana hem començat amb els racons i tallers del mes de Gener. Aquesta vegada han vingut a ajudar-nos Mª José, la mamà de Guillermo, Loles, la mamà de Lidia i Cristina, la germana de Alba Beltràn. Moltes gràcies per participar!!.

Racó del LLENGUATGE:






Racó d'EXPERIMENTS: amb l'ajuda de Mª Jose la mamà de Guillermo em aprés a fer experiments amb aigua i bicarbonato. Moltes gràcies!!!. Ens ha agradat a muntó.




Racó del VETERINARI: Primer hem fet una fitxa en la que teniem que escriure els noms dels animals que anaven a visitar al veterinari, i després hem jugat a ser veterinaris. Ha sigut molt divertit.





Racó del CIRC: amb l'ajuda de la mamà de Lidia, Loles, i també de la germana de Alba Beltràn, hem fet les nostres caravanes del circ per transportar als nostres animals. Hem utilizat material reciclat: caixa de sabates, palets i tapons de botelles de plàstic.


Racó de l'ORDINADOR: amb l'ajuda de Miguel Angel i Pili hem jugat a jocs del circ a l'ordinador.

Racó del RELLOTGE: amb l'ajuda de Vicky, hem aprés les hores principals del dia: quan entrem a escola, l'hora d'esmorzar, de fer racons i l'hora de eixir de l'escola. Ens hem fet un rellotge molt bonic per a casa.


Racó de CONSTRUCCIONS: hem jugat a construïr la carpa de circ, gavies dels animals......