diumenge, 27 de setembre del 2009

PROJECTE: "ELS BOUS"

Un any més iniciem els nostres Projectes. Aquest any les classes dels dracs i dels bombers hem decidit, després d'unes votacions ajustades, estudiar:



ELS BOUS.

Aci estem tots decidint què voliem estudiar?

Al mes d'Agost vàrem ser les festes a Faura, després a Benifairó i també a Quart. Això, ha fet que molts xiquets/es volgueren estudiar els bous.

Aquest projecte fa molta il·lusió a molts d'ells però en especial a Hugo i Diego que des de l'any passat, en 4 anys, ja volien estudiar els bous, pero no hi havia manera de que guanyara en les votacions. El dia que vàrem començar a parlar "què voliem estudiar", Hugo va eixir a l'assemblea i em va dir: "Vicky!!, t'en recordes que l'any passat vares dir que quan tinguerem 5 anys estudiariem els bous?. "
I aleshores va traure una bandera d'un bou que teniem guardada des de l'any passat.


Bombers i dracs hem parlat molt del tema abans de començar i hem decidit que no ens agraden els bous que maten a les plaça, ni als que peguen o les tiren coses. Volem aprendre coses dels BOUS però amb respecte.

Poc a poc anem omplint el nostre racó dels BOUS. Estem molt il·lusionats amb aquest nou projecte!!!.


Demanen ajuda a totes les families per poder gaudir amb aquesta nova aventura: contes, jocs, fotos, revistes, .......... de segur que entre tots podem aportar coses molt boniques!!!.

Gràcies per la vostra ajuda.

(Podeu pegar una ullada al blog dels nostres amics els elefants de Atzeneta que també han començat a estudiar els bous.)

1 comentari:

Felipe Moreno Fernández ha dit...

Hola Vicky!Com va eixe projecte? Nosaltres ja sabem prou cosetes, a vore si faig una entrada i observeu totes les questions que estem aprenent. Per cert, és important que canvies la direcció del blog per tal de que els pares puguen veure el nostre treball.

Moltes gràcies per fer menció al nostre blog, de segur que podem traure idees molt divertides d'aquest projecte.

Estem en contacte.

Una abraçada als dracs i bombers i a les seues mestres!!

Felipe