dilluns, 28 de setembre del 2009

PORTEM INFORMACIÓ

El nostre Projecte dels BOUS comença a prendre forma. El primer que hem fet ha sigut anar recopilant informació amb l'ajuda de les nostres families.

Hem portat moltes coses: fotografies, caixons, pal d'embolar, banyes de bou de veritat, caps de bou, divises, anelles, vaques, pel·licules, informació dels diferents tipus de pelatge i banyes dels bous, contes......

Aci teniu una recopilació de tot el que tenim al nostre racó dels BOUS. Estem encantats!!!



Per començar hem fet un dibuix inicial dels bous. Ha sigut molt curiós perqué cadaú té una imatge peculiar de'aquestos bovinos. Aci teniu un quants exemples:




I avui, com estaba plovent, i no he pogut eixir al pati, hem aprofitat per veure un video de bous que havia portat Iris.

Ha estat molt interesant. i hem aprés moltes coses:


- Els bous es tiren fang a la pell peque no li piquen els mosquits. (Ismael C.)

- El bou es junta amb la vaca per tindre cries. (Edgar).

- Els bous són més xicotets que els cavalls. (Raquel)

- Tene el cor al costat. (Eva).

- Els agrada banyar-se al riu. (Alba C.)

diumenge, 27 de setembre del 2009

PROJECTE: "ELS BOUS"

Un any més iniciem els nostres Projectes. Aquest any les classes dels dracs i dels bombers hem decidit, després d'unes votacions ajustades, estudiar:



ELS BOUS.

Aci estem tots decidint què voliem estudiar?

Al mes d'Agost vàrem ser les festes a Faura, després a Benifairó i també a Quart. Això, ha fet que molts xiquets/es volgueren estudiar els bous.

Aquest projecte fa molta il·lusió a molts d'ells però en especial a Hugo i Diego que des de l'any passat, en 4 anys, ja volien estudiar els bous, pero no hi havia manera de que guanyara en les votacions. El dia que vàrem començar a parlar "què voliem estudiar", Hugo va eixir a l'assemblea i em va dir: "Vicky!!, t'en recordes que l'any passat vares dir que quan tinguerem 5 anys estudiariem els bous?. "
I aleshores va traure una bandera d'un bou que teniem guardada des de l'any passat.


Bombers i dracs hem parlat molt del tema abans de començar i hem decidit que no ens agraden els bous que maten a les plaça, ni als que peguen o les tiren coses. Volem aprendre coses dels BOUS però amb respecte.

Poc a poc anem omplint el nostre racó dels BOUS. Estem molt il·lusionats amb aquest nou projecte!!!.


Demanen ajuda a totes les families per poder gaudir amb aquesta nova aventura: contes, jocs, fotos, revistes, .......... de segur que entre tots podem aportar coses molt boniques!!!.

Gràcies per la vostra ajuda.

(Podeu pegar una ullada al blog dels nostres amics els elefants de Atzeneta que també han començat a estudiar els bous.)

dissabte, 19 de setembre del 2009

Tornen les classes de MÚSICA amb Maribel

Aquest curs els xiquets/es de 5 anys tenim la sort de comptar amb els especialistes per donar-nos anglés (Amparo), educació física (Jose Alberto) i música (Maribel).

Els bombers i el dracs teniem moltes ganes de tornar a vore'ls perqué ho passem molt bé a les seues classes.

Als dracs la música ens agrada molt, i sempre esperem a que arribe el dilluns per tindre música amb Maribel. Aci teniu un video de com aprenem a l'aula de música.
Tots preparats perqué arriba l'hora de fer música!!!

AUDICIÓ MUSICAL

Com tots els anys una petita representació de l'escola de música de Faura ens ha visitat a l'escola i ens han fet una demostració del que podem aprendre si ens apuntem a aprendre música.


Ha sigut molt divertit escoltar com sona el trombó, la trompeta, els clarinets, la viola...... i ja se sap que "la musica amansa als xiquets" ;).


Els xiquets/es de 3 anys s'han portat mol bé i ningú a plorat, els ha encantat!!. Els alumnes de 4 i 5 anys com ja tenim experiència ens hem portat molt bé!!.


Gràcies per fer-nos gaudir de la música. Fins el proper curs.

NOVA DIRECCIÓ DEL BLOG

Hola families!!! Aquest any ens hem fet grans i anem a les classes de 5 anys, aixi que el nostre blog canvia de direcció.


Es igual que l'anterior pero canvia el 4 per el 5.
Totes les activitats, tallers, racons, excursions, festes...... de 4 anys segueixen al blog i podeu tornar a visitar-les.

dijous, 17 de setembre del 2009

DRACS I BOMBERS

Hola families!!!. Les granotes i els peixos hem decidit canviar el nom de les nostres classes.
Després d'unes votacions prou renyides les granotes ara som:

"ELS DRACS",
i els peixos som "ELS BOMBERS".

Aci teniu cançons de dracs i bombers. Esperem que vos agraden.
A cantar i ballar!!!























He trobat a Internet una pàgina d'altres escoles amb coses de DRACS. Teniu un xoc entretingut a la secció d'activitats. Fes clic al següent enllaç: http://www.areamef.com/lacovadeldrac/

I en aquest enllaç teniu jocs de BOMBERS. http://clic.xtec.cat/db/act_es.jsp?id=3224


Els dracs i bombers hem decorat les nostres classes amb dibuixos de les nostres mascotes. Els bombers han contat fins a 21, i el dracs ja hem posat els nostres encarregats amb minúscules (que ja estem en 5 anys!!).

dijous, 3 de setembre del 2009

INICI DE CURS

Hola families!!!.
Els mestres ja hem començat a preparar el nou curs escolar.

Les vacances s'acaben i comença un nou curs.


Vos recordem que les dates d'inici de curs són les següents:


Infantil: Dimarts, 8 de Setembre. 3 anys de forma progresiva.
Primaria:
Dimarts, 8 de Setembre.


Aquest any serem 5 aules d'Infantil, amb 5 tutores i un mestre de suport. Donem la benvinguda als dos nous mestres que s'incorporen a Infantil.

3anys__ Celia
4 anys A__ Pili

4 anys B__ Mati

5 anys A _ Vicky

5 anys B _ Elena (coordinadora)

Suport __ Miguel Angel.


I els barracons arriben a Faura!!!. Aquest any tenim un barracó a Infantil. No vos preocupeu!. Es ample, té material nou, aire acondicionat.... els xiquets van a estar ben
atesos.

Fins aviat